Apartman Tiski Cvet

Cena: 7700,00 RSD

Novi luksuzni  apartman Tiski Cvet vodi Vas u Cvetanje Tise - izuzetno redak i lep prirodni ciklus, po kojem je ova reka poznata i posebna i svake godine oduševljava zaljubljenike u prirodu koji imaju sreće da se nađu na pravom mestu u pravo vreme. 

 U čast ove jedinstvene prirodne pojave na obali Tise okuplja se na hiljade romantika koji u večernjim satima uživaju u manifestaciji koja se svake godine organizuje kako bi se ovaj fenomen proslavio. 

Romantičan ambijent ovog apartmana upotpunjuju wellness i spa elementi poput saune: 

- “Kedrova priča” (http://kedrovaprica.rs/kedrove-saune/ ) i 

- jakuzzi kade smeštenih u spavaću sobu Tiskog Cveta. 

Fito sauna “Kedrova priča”  je prijatan i opuštajući tretman koji Vam pomaže da uklonite akumulirani umor, da saberete misli i nerve, da se osećate kao novi. Pored toga, “kedrovo bure” pomaže u lečenju mnogih bolesti. 

Svi apartmani a posebno Tiski Cvet  imaju predivan pogled na jedinstven park u kome svoje putnike još uvek dočekuju somborski fijakeristi.

Wellness i Spa apartman Tiski Cvet  ima klima uređaj, fen, flat-screen tv, digitalnu telviziju sa svim otključanim kanalima i besplatan bežični internet. Uz svaki apartman vezano je besplatno jedno parking mesto na zatvorenom parkingu.

CENOVNIK

1 osoba - 7700 din/noć
2 osobe - 9500 din/noć

Programi za obilazak kulturnih-istorijskih vrednosti grada. 


REZERVIŠITE APARTMAN

Green Town Apartmani - direktna rezervacija →

Booking.com →

Kontaktirajte nas

Komentari

Dodatni sadržaji